Hasankeyf’te çocuklar için yüzme havuzu

featured

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Hasankeyf Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, çocuklar için portatif yüzme havuzunu hizmet sundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çocuk ve gençlerin yüzme öğrenimlerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi Hasankeyf ilçesinde coşkuyla başladı. Hasankeyf Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinatörlüğünde 7-14 yaş arası çocuk ve gençlerin katılabildiği projede, Ekim ayına kadar ilçede en üst düzeyde katılımcıya yüzme öğretilmesi hedefleniyor.

Hasankeyf Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Veysi Datlı tarafından yapılan açıklamada; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Türkiye genelinde her yıl açmış olduğu Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında Hasankeyf ilçemizde yapımı tamamlanan portatif havuzumuzda ilk defa eğitim vermenin sevinci içerisindeyiz. İlk etapta 7-14 yaş arası kategorilerinde öğrencilerimize kursumuzu açtık. Gençlerimizin spor ve sanattan geri kalmasınlar diye elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!