Balinanın yuttuğu adam 40 saniye içeride kaldı

featured

ABD’de Michael Packard isimli bir vatandaş, bir kambur balina tarafından tamamen yutuldu.

ABD’nin Massachusetts eyaletinde meydana gelen olayda Provincetown’un Herring Cove Plajı’nda ıstakoz avına çıkan Michael Packard, kambur balina tarafından yutuldu.

Balinanın yuttuğu adam 40 saniye içeride kaldı

Şans eseri kurtulan Packard, “Aniden dev bir dürtülme hissettim ve sonrası tamamen karanlıktı. Hareketlerimi hissedebiliyorum ve aynı zamanda balinanın ağzı içindeki kasları sıkıştırdığını da hissediyordum”

Başta büyük beyaz köpek balığı olduğunu sanan Packard yaklaşık 40 saniye balinanın içinde kaldı. Packard, “Buradan çıkmamın şansı yok, bittim, öldüm diye düşündüm” dedi.

Packard, kurtulduğu anları da şöyle anlattı: “Aniden balina yüzeye çıktı ve kafasını sallamaya başladı. Ağzından havaya doğru fırladım ve suya indim. İnanamıyorum”

Olaydan yalnızca birkaç yara alarak kurtulan Packard’ın mürettebatı, balinanın onu ağzından çıkardığı anı gördü ve arkadaşlarını sudan kurtardı.

Uzmanlık alanı kambur balinalar olan Jooke Robbins, yaşananın balina için de bir kaza olduğunu söyledi. Robbins, kambur balinaların agresif hayvanlar olmadığını ve insan yemediğini söyledi.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!