Batmanlı gazeteci Seyrek’e ‘yılın yerel medya ödülü’ verildi

featured

BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seyrek, Kamu-Der tarafından yılın ‘Yerel Medya Ödülüne’ layık görüldü.

BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seyrek’i yerinde ziyaret eden Kamu – Der Genel Başkan Danışmanı Yılmaz Yıkılmaz, Kamu-Der Batman İl Başkanı Abdullah Tunç ve Kamu-Der Balpınar Belde Başkanı Faysal Yemez, ‘Yılın Yerel Medya Ödülünü’ birlikte verdi.

“OSMAN SEYREK BATMAN İÇİN BASIN EKOLÜDÜR” 

BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seyrek’in 1996’dan beri basın camiasında olmasından dolayı bir basın ekolü konumunda olduğunu belirten Kamu – Der Genel Başkan Danışmanı Yılmaz Yıkılmaz, ‘Yılın Yerel Medya Ödülünü’ fazlasıyla hak ettiğini söyledi. Yıkılmaz; “Batman basınının parmakla gösterilecek isimleri arasında olan Osman Seyrek’in gazetecilik konusundaki başarılı grafiği takdire şayandır. Haberlerinde, röportajlarında, makalelerinde ve birçok alanda uzmanlaşmış bir gazeteciyi onure etmek bizler için büyük bir mutluluktur. Kamu-Der olarak başarılı insanlarımız her alanda desteklemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

“SEYREK BATMAN’DA SAYGIN BİR GAZETECİDİR” 

Gazeteci Osman Seyrek’in saygın bir kimliğinin olduğunun altını çizen Kamu-Der Batman İl Başkanı Abdullah Tunç, basın ilkelerini ve ahlaklı olmayı başarmanın önemli olduğunu söyledi. Başkan Tunç; “Uzun zamandan beri kendisini tanıyordum. Ödül için ismi gündeme gelince tam destek verdim. Çünkü fazlasıyla hak eden bir insan. Bütün Batman basını bizim için değerledir. Basının temelinden gelip, eğitimini alan insanlar nadirdir. Bu yüzden bu ödülü büyük bir onur ile verdik. Tekrar kendisini tebrik ederiz.” şeklinde konuştu.

“HER ZAMAN ÖRNEK BİR GAZETECİ OLMUŞTUR” 

BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seyrek’in, her zaman örnek bir gazeteci profili çizdiğini belirten Kamu-Der Balpınar Belde Başkanı Faysal Yemez ise, kendisini her alanda takdir ettiğini söyledi. Yemez; “Kendisini yakından takip ediyorum. Her alanda en iyisini yapmaya çalışan başarılı bir gazeteci. Batman’da gündemi iyi takip eden, gündemi belirleyen ve kamuoyuna en iyi bir şekilde taşıyabilen nadir gazetecilerdendir.” diye konuştu.

“BU ÖDÜL BENİ DAHA ÇOK ÇALIŞMAYA TEŞVİK EDECEK” 

Kamu-Der ailesine ‘Yılın Yerel Medya Ödülünü’ verdikleri için teşekkür eden Gazeteci Osman Seyrek, bunun kendisini daha çok çalışmaya teşvik edeceğini söyledi. BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seyrek, basında her zaman mütevazı, alçak gönüllü, ilkeli, objektif, tarafsız, dürüst ve zamanında habercilik anlayışıyla hareket ettiğini belirtti. Seyrek ayrıca, ödüllerin insanı onore ettiğini, ancak önemli olanın gönüllerde yer edinmek olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!