BATSO’da Ekim ayı toplantısı gerçekleşti

featured

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı, BATSO Meclis Başkanı Ercan Ekinci’nin başkanlığında gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıya Batman/Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran ve yönetimi onur konuğu olarak katılım sağladı.

Meclis Başkanı Ercan Ekinci, 2021-2022 döneminde yapılan ve yapılacak olan oda faaliyetleri hakkında Meclis üyeleriyle istişarede bulunurken, yeni eğitim-öğretim yılında Protokol Yürütme Kurulu (PYK) kapsamında yürütülen proje okulu Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 5 öğrenciye BATSO’da, 30 öğrenciye de üretici firmalarda stajyer olarak çalışma imkânı sağlandığını belirtti.

BATSO'da Ekim ayı toplantısı gerçekleşti

Toplantıda vergide yapılandırma, matrah artırımları ve defter incelemeleri görüşülürken, SMMMO Başkanı Hayrettin Başaran ise, Batman/Siirt Mali Müşavirler Odası olarak iş insanlarına şirketlerin kurumsal yapılarının oluşturulması Batman ve Türkiye ekonomisine gelişiminin önemini vurguladı. Şirketlerde Kurumsal yapının oluşturulmasında yapılması gerekenler, İşletmelerde Muhasebe ve Mali Müşavirlerin Önemi, Batmanın Sosyo Ekonomik yapısı ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!