HDP Batman İl Örgütü kongre çalışmalarına başladı

featured

HDP Batman İl Örgütü, 4. olağan kongre hazırlıklarına başladı. HDP’nin gerçekleştireceği kongre iki ay içerisinde yapılacak.

HDP Batman İl Eş Başkanlığında yapılan basın açıklamasında, ‘HDP’liyiz her yerdeyiz’, ‘Dem dema HDP’ê ye’, ‘Şimdi HDP zamanı’ sloganları ile kongreye gidileceği belirtilerek, “4. olağan kongremizi yapmak üzere yoğun bir çalışma süreci içerisine girmiş bulunmaktayız. Bu kapsamda partimizin tüzüğü ve demokratik işleyişini esas alarak kongre hazırlık komisyonunu oluşturduk.

HDP’nin kapatılmak istendiği, kazanımlarına göz dikildiği ve hatta siyasal denklemlerin dışına itilerek yok edilmesi planları yapılırken, HDP’ye ve onun değerlerine sahip çıkmak başarıya ulaşmanın tek yoludur. Onlarca yıllık mücadelenin tarihsel kazanımlarla sonuçlanması, kongre sürecinde Batman halkının görev alma yarışıyla mümkün olacaktır. Bundan dolayı tüm halkımızı partimizle kenetlenmeye, Kürt halkının özgür ve demokratik bir yaşama yakın olan böylesi bir dönemde toplumun tüm dinamiklerini sorumluluk almaya davet ediyoruz. Kongre hazırlık komisyonumuz halkımızın tüm kesimleri ile ortaklaşarak bir irade bütünlüğü içerisinde Batman’a layık güçlü bir yönetimin oluşması için şeffaf ve demokratik bir şekilde kongre hazırlık çalışmasını yapacaktır.

Tüm duyarlı halkımızı İçinden geçtiğimiz bu hassas ve önemli süreci esas alarak sorumluluk bilinci ile il yönetiminin oluşturulması için öneri ve gelecek dönemde yönetimde yer almak isteyen bireylerin başvurularını, HDP Batman İl Başkanlığında çalışmalarını sürdürecek olan HDP il Kongre komisyonuna yapmasını önemle rica ediyoruz. Bu günden itibaren HDP’nin il yönetiminde yer almak isteyen, kendisini bu göreve özveri ile katabileceklerine inanan ve gerçekten bu sürece cevap olacak arkadaşların, Batman HDP il komisyonuna başvurularını kabul edeceğiz.” denildi.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!