CHP’li heyet Batman’da temaslarda bulundu

featured

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ile CHP milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Burhanettin Bulut bir dizi temas için ilimiz Batman’daydı.

Kentte esnaf, sivil toplum kuruluşları ve Batman Üniversitesindeki etkinlik ziyaretleri gerçekleştiren heyet, Batmanlıların olumlu tepkisi ile karşılandı. CHP Batman İl Başkanlığı binasında basın mensupları ile bir araya gelen heyet açıklamalarda bulundu.

Toplantıda ilk sözü alan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel gündemdeki konulara değinerek, CHP’nin iktidara doğru yürüdüğünü ve korku imparatorluğunu yıkmaya başladığını ifade etti.

CHP'li heyet Batman'da temaslarda bulundu

CHP KAZANIRSA ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

CHP’li Vekil Özel, partilerinin kazanmasına ilişkin iktidar tarafından korku aşılandığını dile getirerek, “İstanbul’da CHP kazanırsa beka sorunu olur, Türkiye batar, Türkiye karışır söylemlerini eleştiren Özel “Biz ne diyorduk? Martın sonu bahar. Millet kime oy verdi? Cumhur İttifakı’nın korku siyasetine değil, rengârenk adeta bir gökkuşağı gibi her rengi içinde barındıran İstanbul’daki umut siyasetine oy verdi. Korku siyasetinin yerine umut siyaseti kazanacak. Her şey çok güzel olacak dedik ya her şey Türkiye için de Batman için de çok güzel olacak. Biz iktidara geldiğimizde onların gazetelerine çökmeyeceğiz. Onların gazetelerini alıp hapse atmayacağız” dedi.

İKTİDARA GELDİĞİMİZDE KAYYUM SİYASETİNE SON VERECEĞİZ

CHP İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu, HDP’ye yönelik 4 Kasım 2016 tarihinde yapılan siyasi operasyona da değinerek, “ 5 yıl önce siyasetçilere yönelik olarak bir yerden talimatla başlatılan operasyonla milletvekilleri Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ve diğer milletvekilleri gözaltına alındı ve tutuklandılar. Aradan tam 5yıl geçti. Tam 5 yıldır bu siyasetçi arkadaşlar cezaevinde tutulmaktalar. Ben buradan hepsine selam ve sevgilerimi gönderiyorum aynı şekilde. Bir kısmının yargılanmaları devam ediyor ama biliyoruz ki, bu son açılan Kobani davası, tamamen siyasi saikle ve de siyasi mühendislikle açılan dava ve siyasi rehin olarak cezaevinde tutulmaktalar. Ayrıca şunu da ifade edeyim, Batman’dayız ve Batman halkı kendisini yönetmek istiyor. Biz yönetime geldiğimizde bu kayyum siyasetine son vereceğiz” dedi.

 

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!