BATSO Başkan Adayı Demirhan: Büyük hedefler ile geliyoruz

featured

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimlerinde başkan adaylığını açıklayan Bayram Demirhan, “Yüksek istişare kurulları oluşturup, bu şekilde çok farklı çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz” dedi.

BATSO Başkan Adayı Bayram Demirhan, gazetemize yaptığı ziyarette aday olduğu BATSO başkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu, hedeflerini anlattı.

Demirhan, öncelikli işlerinin kentte bir ‘Batman Lobisi’ oluşturmak olduğunu söyleyerek, “Bizler, kent olarak her ne kadar eski yıllara göre iyi bir seviyeye gelmiş olsak bile, bir şehir lobimizin olmamasından kaynaklı hala birçok önemli girişimden payımızı alamıyoruz. Bu kentin her yeniliğe ilk elden ulaşması için elimizden ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.

TÜM KESİMLERE ULAŞACAĞIZ

Başkan adaylığı yarışında adaylığını ilk açıklayan isim olan Demirhan, “tüm üyelere ulaşma gayretindeyiz. Her kesimi/sektörü dinleyerek ortaya güzel bir enerji çıkaracağımıza inanıyoruz. Batman’ın artık rüzgara göre yön alan değil, rüzgara yön veren bir şehir olması gerekiyor. Oluşturduğumuz Yüksek İstişare Kurulu ile burada yer alacak çalışma arkadaşlarımız ile çağın gerisinde değil, çağa ayak uyduran bir oda olarak her türlü hizmeti vermekten çekinmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!