Gelecek Partisi’nden Batman’da erken seçim için imza kampanyası

featured
Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Polat, başlattıkları imza kampanyasına ilişkin, “Bu imza kampanyasını sürdürecek ve yüzbinlerce, milyonlarca imzayla Türkiye’de erken seçimin, hemen seçimin fitilini ateşledik” dedi.
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığınca Atatürk Parkında düzenlenen “Hemen Seçim İçin İmza Kampanyası” programına yoğun katılım oldu. Polat, imza kampanyasını Kadıköy’den başlattıklarını ve her yerde bu kampanyayı sürdüreceklerini söyledi.
Partisinin ambleminde yer alan çınar ağacı yaprağının beş kolu olduğunu hatırlatan Polat, her yere çınarın beş kolunun temsil ettiği ilkelerle gidip, imza kampanyasını sürdüreceklerini kaydetti.
Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, “Genel Başkanımızın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun dediği gibi  ‘Bu beş kol için seçim meydanlarını inşallah doldurmak üzere imza kampanyasını başlatacağız. Bir adalet, iki demokrasi, üç refah, dört eşitlik, beş siyasi ahlak. Adaleti, demokrasiyi, özgürlükleri, eşitliği, refahı, siyasi ahlakı getirmek üzere ilk imzamızı atacağız. Türkiye’nin her yerinde, her köşesinde bu imza kampanyasını halkımızın huzuruna getireceğiz ve ‘geçim için seçim’ demeye geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!