HDP İkiköprü beldesinde atama kongresi gerçekleştirdi

featured

Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesinde HDP atama kongresini gerçekleştirdi.

HDP Batman milletvekilleri Ayşe Acar Başaran, Feleknas Uca ve Necdet İpekyüz, HDP İl Eş Başkanları Hürriyet Kaytar, Hüseyin Sarik, İl örgütü, Beşiri İlçe Eş Başkanları Zübeyde Kaya ve Erkan Karabulut, ilçe örgütü, Gençlik Meclisi, TJA, görevden alınan Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, belediye ve il genel meclis üyeleri ile birçok yurttaş katıldı.

HDP İkiköprü beldesinde atama kongresi gerçekleştirdi

Burada bir konuşma yapan HDP’li vekil Uca “Bbir önceki seçimde İkiköprü halkımızın desteğiyle kazandığımız belediyemize kayyım atadılar ancak hiçbir şey örgütlü mücadelemizden bizi vazgeçirmeyecek. İşgal siyasetine en güçlü cevabı daha fazla örgütlenerek vereceğiz. Bugün bu yüzden buradayız. Eski ve yeni tüm arkadaşlarımızım beraber kolektif bir şekilde çalışacağı ve seçimlerde çok güçlü bir cevap oluşturacağı bir yönetim diliyorum. Yeni yönetimdeki arkadaşları kutluyor, yol arkadaşlığımızda başarılar diliyorum” dedi.

HDP İkiköprü belde başkanı olarak Mehmet Toprak atanırken, gerçekleşen kutlamaların ardından yeni yönetim öncülüğünde heyet beldede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

HDP İkiköprü beldesinde atama kongresi gerçekleştirdi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!