İşte BATSO’da yaşanan gerginliğe ilişkin her iki taraftan yapılan açıklamalar…

featured

BATSO binasında dün yapılan BATSO yönetim kurulu başkan ve meclis yönetimi seçiminde yaşanan gerginlik sosyal medyada kentin gündemine oturdu. Yapılan seçim sonrası Abdulkadir Demir başkan olarak seçilirken, seçime üzerinde ‘+’ işareti bulunan oy pusulaları damgasını vurdu.

Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri seçiminde oy pusulaların önceden işaretlendiğini iddia eden Osman Nasıroğlu ve Bayram Demirhan sosyal medya hesapları Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

İşte BATSO'da yaşanan gerginliğe ilişkin her iki taraftan yapılan açıklamalar...

ABDULKADİR DEMİR YAPTIĞI AÇIKLAMA İLE İDDİALARA CEVAP VERDİ

Ortaya atılan iddialara yönelik bir açıklamada BATSO başkanlığına tekrar seçilen Abdulkadir Demir’den geldi.

Demir yaptığı açıklamada, “Dün yapılan yönetim kurulu seçiminde rakiplerimizin tüm provokasyon çıkarmaya endeksli çabaları sağduyu sayesinde boşa çıkmış ve seçim sonuçlanmıştır. Sonucu değiştirmeye yönelik hile çabaları seçim günü oy kullanan 3 bin 457 üyemizin iradesine saygısızlıktır. Sandıktan çıkamayan ve her yolu mubah gören bir anlayışla; hile, provokasyon ve işlerine geldiği şekliyle montajlanmış videolarla algı yaratma ile kaybettikleri seçimi haksız bir şekilde elde etme peşinde olduklarının kamuoyu tarafından bilinmediğini zannetmesinler.

Toplumu montajlanmış videolarla yalan ve yanlış bilgi vererek yönlendirmeye ve kurumları baskı altına alma ve gerilim politikasından nemalanma devri geçti. Bu çabalar seçim sonucu gerçeğini ve alınan sandıkları değiştirmeyecek ve bu “montaj” algı operasyonları ve çabalar beyhudedir.” dedi.

 

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!