7 yaşındaki kızın ölümüne ilişkin babadan kan donduran itiraf

featured

Batman’ın Beşevler mahallesinde kömürlükte cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki  Adara Arslan’ın gözaltına alınan babası Ömer Faruk Arslan (37), boşanma aşamasındaki eşi M.A.’ya acı çektirmek için kızını boğduğunu emniyet ifadesinde itiraf etti.

Batman’ın Beşevler Mahallesi’nde 7 yaşındaki bir kız çocuğunun cansız bedeni kömürlükte bulundu. Halasının evine ait kömürlükte 7 yaşındaki kız çocuğunu hareketsiz gören akrabaları durumu yetkililere bildirdi. İhbar sonrası olay yeri inceleme ekipleri kömürlükte inceleme yaptı. Adara Arslan’ın cansız bedeni, otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Polisin şüpheli olarak aradığı babası Ömer Faruk Arslan, Diyarbakır’da, İstanbul’a hareket halindeki otobüste yakalanıp gözaltına alındı.

Elde edilen bilgilere göre Ömer Faruk Arslan’ın eşi M.A.’nın yaklaşık 4 ay önce akrabası da olan Ömer Faruk Arslan’a boşanma davası açtı. Bu durum sonrası Ö.F.A’nın ailesi üyeleri ile de büyük tartışma yaşadığı belirtilirken, şahsın tekrar Batman’a geldiği ve ablasının yanında kaldığı ve kzını görmek istediği belirtildi.  Ömer Faruk Arslan emniyet ifadesinde , pazar günü kızıyla gezdikten sonra saat 23.00 sıralarında ablasının evinin yanındaki kömürlüğe götürdüğünü, burada boşanma aşamasındaki eşi M.A.’ya acı çektirmek için kızını boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Arslan’ın yüzündeki çiziklerin de Adara’nın kendisine direnirken oluştuğu ortaya çıktı.

 

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!