Vali Canalp Batman – Beşiri yolu için yeni tedbirleri açıkladı

featured

Batman-Siirt yolu üzerindeki Çöplük Kavşağından OSB kavşağına kadar olan 6,6 kilometrelik yol boyunca trafik risklerinin azaltılması ve trafik güvenliğinin artırılarak kazaların önüne geçilmesi amacıyla alınması gereken tedbirler ve yapılacak çalışmalar detaylı olarak ele alındı.

Toplantıda, Batman İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Ömer Faruk Gökçek tarafından yapılan sunumun ardından, ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülen ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan faaliyetler değerlendirildi.

Vali Ekrem Canalp, Çöplük Kavşağından OSB Kavşağına kadar olan yol kesimine otokorkuluk yapılması, yolun ikiye ayrılan kısmında belirgin boya çalışması yapılması, yol boyunca uyarıcı levhaların yerleştirilmesi, güzergahtaki hız limitlerinin otomobiller için maksimum 82 km, diğer araçlar için ise 70 km olarak sınırlandırılması, radar kontrollerinin artırılması ve yoldaki inşaat çalışmalarına erken başlanılarak yolun en kısa zamanda güvenli hale getirilmesi talimatlarını verdi. Ayrıca, Demokrasi ve TPAO Bulvarlarının da daha güvenli hale getirilmesi konularında ilgili kurumların ivedilikle çalışmalara başlaması istendi.

Vali Canalp, önceki gün bu yolda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlar için Allah’tan rahmet, yakınlarına ise sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!