Müftü arabasında bir kadınla çıplak yakalandı

featured

Halk Tv yazarı İsmail Saymaz bugünkü yazısında İsmailağa Cemaatine bağlı Müftü G.B.’nin iki hafta önce bir kadınla aracının arka koltuğunda belden yukarısı çıplak bir şekilde yakalandığını belirtti.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde görev yapan, İsmailağa cemaati müridi olduğu bilinen Müftü G.B., geçtiğimiz haftalar içerisinde tartışmalı bir durumla gündeme geldi. İddiaya göre, müftü G.B., iki hafta önce bir kadınla aracının arka koltuğunda belden yukarısı çıplak bir şekilde yakalandı.

Olay yerine gelen polisler tarafından tutanak tutulan bu skandal durum, ilçe kaymakamı tarafından il müftüsüne, ardından da Konya Valisi’ne bildirildi. Müftü G.B., daha sonra çarşaflı eşini Konya Müftülüğü’ne getirterek, “O kadın bendim” dedirttiği bir sahneyle kendini savunmaya çalıştı.

Halk TV’den İsmail Saymaz’ın aktardığına göre, polis tutanağının savcılığa gönderilmemesi, yerel İsmailağa müritleri ve bazı siyasilerin müftü hakkında işlem yapılmaması için devreye girmesi olayın üstünün örtülmeye çalışıldığını gösteriyor.

Diyanet yetkilileri, yaşanan bu olayla ilgili olarak oldukça sert bir dille konuştu: “Evvela eşi olup olmadığını anlamak lazım. Eşi değilse bu bir faciadır ve direkt meslekten ihraç etmek gerekir. Diyanet’in yüz karası. Eşiyse bile soruşturma açılmalı. İsmailağa’nın müftüye sahip çıkması ve olayı örtbas etme çabaları kabul edilemez.”

Kaynak: Halk Tv

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!