Batman’da “Eğitimli Gebeler Sağlıklı Bebekler” projesi

featured

Batman İl Sağlık Müdürlüğü, “Eğitimli Gebeler Sağlıklı Bebekler” projesi kapsamında düzenlenen Gebelik Okulu ile anne adaylarını sağlıklı bir doğum sürecine hazırlamaya devam ediyor. Eğitimler, Sağlıklı Hayat Merkezleri ve İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki Toplum Sağlığı Merkezlerinde uzman ekipler tarafından veriliyor.

Bu program sayesinde anne adayları, gebelikten doğuma ve yenidoğan bakımına kadar geniş bir yelpazede bilgilendirilerek, sağlıklı bir geleceğin temellerini atma fırsatı buluyor. Sağlıklı bir geleceğin inşası, çocuğun henüz anne karnındayken sağlığının korunması ve desteklenmesi üzerine kuruluyor. Batman İl Sağlık Müdürlüğü, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği Gebelik Okulu programları ile anne adaylarına kapsamlı bir eğitim sunuyor.

Programlar, anne adaylarının doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemlerde bilgi sahibi olmalarını sağlarken, aynı zamanda gebelikteki normal ve anormal süreçleri takip edebilmeleri, doğumun belirtilerini tanımaları ve uygun doğum yöntemini seçebilmeleri konularında eğitimler veriyor. Bu sayede, sağlıklı gelecek nesillerin yetişmesine katkıda bulunulması hedefleniyor.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!