Eşbaşkanlar vatandaşı dinledi

featured

Her hafta çarşamba günü Belediye Konferans Salonu’nda düzenlene halk toplantısında yurttaşlar, sorunlarını Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık’a iletme fırsatı buluyor. Bu hafta düzenlenen 9. Halk toplantısında Eşbaşkanlar halkın sorunlarını dinledi, çözüm konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Eş Başkanlarımız Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürlerinin katılım sağladığı halk toplantısından yurttaşlar sorunlarını belediye yönetimine iletti.

Yurttaşların, sorunlarını bire bir belediye yönetimine iletmesi için her çarşamba gerçekleştirilen halk toplantısında bu hafta imar, yapı kontrol, su aboneliği, ulaşım, yeni toplu taşıma otobüsü talebi, parke taşı, alt yapı, yeni park yapımı, ekmek büfesi konuları dile getirildi. Yurttaşların gündeme getirdiği birçok konu hakkında bilgi sahibi olduklarını belirten Eşbaşkanlar, sorunları gidermek için gerekli çalışmalara başladıklarını ve peyder pey sorunlara çözüm getireceklerini belirtti.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!