DEVA Partili Yılmaz’dan amatör kulüplere destek çağrısı

featured

Demokrasi ve Atılım Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, amatör spor kulüplerine yönelik destek çağrısında bulunarak, gençlerin spor yapmasının önemine dikkat çekti. Başkan Yılmaz, amatör spor kulüplerinin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağladığını belirterek, Batmanlıların bu kulüplere gereken desteği vermesi gerektiğini vurguladı.

Yılmaz, “Amatör kulüpler, gençlerimizi hem kötü alışkanlıklardan koruyor hem de onları sağlıklı bir geleceğe hazırlıyor. Batman’da amatör sporun gelişmesi demek, gençlerimizin geleceğe umutla bakması demektir. Bu nedenle tüm Batmanlılar olarak kulüplerimizin yanında olmalı, onlara her zaman destek çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.

Amatör Kulüplerin Zorlukları

Amatör spor kulüplerinin Batman’daki sosyal hayatın önemli bir parçası olduğunu söyleyen Yılmaz, kulüplerin karşılaştığı maddi ve manevi zorluklara dikkat çekti. Yerel yönetimlere ve iş dünyasına çağrıda bulunan Başkan Yılmaz, “Amatör olmadan profesyonel olunmaz. Petrol Spor bizim olduğu gibi amatör liglerde mücadele eden tüm takımlar da bizim. Batmanlılar olarak bütün takımlarımıza sahip çıkmalıyız” dedi.

Yerel Yönetimlere ve İş Dünyasına Çağrı

Başkan Yılmaz, her yıl yapılan belediye yardımlarının ve İl Özel İdaresi’nin malzeme desteğinin henüz yerine getirilmediğini belirtti. Amatör kulüplerin deplasman ulaşım masraflarının karşılanması ve kulüp yöneticileri ile futbolcuların üzerindeki yüklerin hafifletilmesi gerektiğini vurguladı.

Malzeme ve Maddi Destek Önemli

Yılmaz, amatör kulüplerin daha iyi şartlarda mücadele edebilmesi için malzeme, maddi ve manevi desteğin elzem olduğunu belirterek, “Bu noktada iş dünyası ve yerel yönetimlerin desteği büyük önem taşıyor. Batman’ın gençlerine sahip çıkalım” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!