Hüseyin Şansi: Batman’ın sorunlarını çözmek için çalışıyoruz

featured

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, Batman’ın sorunlarına yönelik çözümler ve parti içi yenilikler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Toplantı, bir restoranda AK Parti il yönetimi ve partililerin de katılımıyla gerçekleştirildi.

“MAHALLE MAHALLE, ESNAFLA VE STK’LARLA BULUŞUYORUZ”

Hüseyin Şansi, göreve geldikleri günden bu yana Batman’ın tüm kesimleriyle buluşarak sorunları dinlediklerini belirtti. Esnaflardan sivil toplum kuruluşlarına, sanayicilere kadar birçok kesimle bir araya geldiklerini ifade eden Şansi, iletilen sorunları not alarak çözüm için adımlar atacaklarını söyledi. “Batman için ne yapabiliriz?” sorusuna odaklandıklarını belirten Şansi, teşkilat içerisindeki sorunların çözümü konusunda da önceki görev alan arkadaşlarıyla fikir alışverişinde bulunduklarını dile getirdi.

DEĞİŞİM PROGRAMI VE KONGRE SÜRECİ

Partide ciddi bir değişim programı yürütüldüğüne dikkat çeken Şansi, geçen hafta ilçe başkanlarının atamalarının gerçekleştiğini belirtti. AK Parti’nin, “umudun, icraatın ve geleceğin partisi” olduğunu vurgulayan Şansi, 8. Olağan kongre sürecine dinamik bir kadro ile adım atacaklarını ve bu sürecin kongrelerde şölen havasında geçeceğini söyledi.

“BATMAN İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”

Şansi, kongre süreci sonunda teşkilatın daha da güçlenerek Batman’a hizmet etmeye devam edeceğini ve Batman için ne gerekiyorsa yapılacağından kimsenin şüphe duymaması gerektiğini sözlerine ekledi.

AK Parti Batman teşkilatının toplumun tüm kesimlerini dinleyerek sorunlara çözüm üreteceğini ifade eden Şansi, değişim ve yenilikle beraber kentin kalkınmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!