‘Yeni Batman Seyahat’ seferlerine başladı

featured

Batman şehirlerarası ulaşım sektörüne yeni bir firma katıldı. 30 yıllık tecrübeye sahip ortakları Nimet Baran, Halil Kaçar ve Ramazan Gündoğdu’nun öncülüğünde hizmete başlayan ‘Yeni Batman Seyahat’, Batman ve çevre illerde yaşayan halkın ulaşım ihtiyaçlarına kaliteli ve konforlu çözümler sunmayı amaçlıyor.

Firma yetkilileri, bölge halkına her türlü kolaylığı sağlamayı hedeflediklerini belirterek, “Batman halkından sonsuz destek bekliyoruz” açıklamasında bulundu. İlk etapta Adana, Ankara, Konya, Isparta ve Denizli gibi şehirlere düzenlenecek seferlerle hizmet vermeye başlayan firma, genişleyen bir ulaşım ağı oluşturmayı planlıyor.

 ‘Yeni Batman Seyahat’ seferlerine başladı

‘Yeni Batman Seyahat’, yolcu memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını vurguluyor. Firma, Batman’ın toplu taşıma sektöründe kısa sürede önemli bir yer edineceği beklentisiyle yola çıkmış durumda.

Batman halkı, şehirlerarası yolculuklar için ‘Yeni Batman Seyahat’in seferlerinden faydalanabilir ve biletlerini temin edebilir.

 ‘Yeni Batman Seyahat’ seferlerine başladı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!