Başkan Çiftçi’nin çabaları sonuç verdi tapu başvuruları alınıyor

featured

Çarşı esnafının tapu sorunlarının çözümü için geçtiğimiz hafta Batman Valisi Ekrem Canalp ile Çarşı esnafını kahvaltıda buluşturan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi’nin çabaları sonuç verdi. Esnafların tapu sorunlarının çözümü için Tapu Kadastro müdürlüğü tarafından irtibat bürosu kuruldu.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi tarafından organize edilen esnaf kahvaltısı sonrası Batman Valisi Ekrem Canalp’in talimatı doğrultusunda ilimiz merkez Çarşı Mahallesi Gök Taksi civarındaki yoğun olarak karşılaşılan mülkiyet ve sınır uyuşmazlıklarına yönelik sorunlarının çözümüne ilişkin Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tarafından problemin yerinde çözümü için Çarşı Mahallesinde irtibat noktası kuruldu.

Vali Ekrem Canalp’in talimatı ile 21.10.2024 – 25.10.2024 tarihleri arasında Tapu ve Kadastro Müdürlükleri İrtibat noktası vatandaşlara hizmet verecek.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Lale Camii çevresindeki esnafın tapu sorunlarının çözümü için irtibat noktasının kurulmasının önemli bir adım olduğunu belirterek, esnafın tüm sorunlarının çözümü noktasında ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!