Fırat Tunç: Bahçeli’nin çağrısı Türkiye’nin Barış Süreci için kritik bir dönüm noktası

featured

Batman’da açıklamalarda bulunan Tunç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin barış ve huzur süreci için yaptığı çağrıyı değerlendirdi. Tunç, bu çağrının ülkenin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurgularken, “Devletini ve milletini seven herkesin bu adıma destek vermesi gerektiğini” ifade etti. Kürt siyasetinin de bu tarihi fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Tunç, uzlaşı için tüm kesimlerin katkıda bulunmasının hayati olduğunu belirtti.

Ayrıca, 2023 seçimlerinde parti için sıra gözetmeksizin milletvekili adayı arkadaşlarıyla canla başla çalıştığını hatırlatan Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlatılan partideki yenilenme sürecine destek verdiklerini söyledi. Parti teşkilatında görev alan tüm arkadaşlarına başarılar dileyen Tunç, iktidarları döneminde Batman’da gerçekleştirilen yatırımlardan gurur duyduklarını belirtti.

Batman’ın geleceği için sağlık yatırımları ve istihdama katkı sunacak yeni Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) projelerine de değinen Tunç, “Önümüzdeki süreçte bu yatırımlar sayesinde Batman, bölgenin tercih edilen ili olacak,” ifadelerini kullandı.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Batman Burada ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!